HVORDAN LEVERER DERE, OG HVA KOSTER DET?

Leveringskostnaden kommer an på vekten og destinasjonen pakken skal til. Disse regnes ut etter utsjekk. Vi tilbyr gratis levering på størstedelen av produktene i butikken vår! Du får generelt bestillingen din på dørstokken helt gratis!

HVORFOR KOM IKKE BESTILLINGEN MIN I EN PAKKE?

Vi sender bestillingene våre fra ulike internasjonale varehus (Norge, Australia, USA, Canada, UK, New Zealand, Kina og Singapore). Varene våre spres utover flere kundesentre for å sikre rask forsendelse. Dette betyr at bestillinger med flere gjenstander kan bli sendt separat. Du kan motta en vare før en annen. Så ikke få panikk, om du ikke mottar alle varene dine med en gang… Så er de er på vei. Derfor er det mulig at delsending blir pålagt bestillingen til kunden.

HVILKE DESTINASJONER LEVERER DERE TIL?

Vi leverer til Norge. På grunn av sikkerhetshensyn kan vi ikke sende bestillinger til militærområder.

LEVERING & SPORING

HVOR LANG TID TAR DET FØR BESTILLINGEN MIN BLIR LEVERT

Vi leverer fra flere internasjonale varehus. Alt ettersom hvilket varehus den kommer fra i tillegg til lagerfylling og etterspørsel kan det ta mellom 1-2 uker før du mottar bestillingen din. Det kommer an på leveringsstedet og produktet. Noen produkter må håndlages på forhånd, som vil forsinke leveringen med et par dager.

HVORDAN SPORER JEG BESTILLINGEN MIN?

Når varen din har blitt levert ut, vil du motta en bekreftelse på E-post rett etterpå.

Om du har mottatt en sporingskode, kan du gå direkte til budtjenestens nettside.

Om pakken skulle forsvinne kan vi enten sende varen på nytt eller gi deg full tilbakebetaling.

 Merk: Internasjonal leveringstid til enkelte land tilbyr ikke sporingskoder, kun få tilfeller.

NÅR DUKKER SPORINGSINFORMASJONEN MIN OPP?

Om du har mottatt en sporingskode (les hva du trenger for å kvalifiseres for en kode i «HVORDAN JEG SPORER BESTILLINGEN MIN») – tar det opp til 48-72 timer før sporings-IDen dukker opp på siden til budtjenesten, for eksempel USPS.

Årsaken bak forsinkelsen er at de første sporingshendelsene kun vises når bestillingen leveres fra oss, altså når bestillingen har forlatt kundesenteret til nettbutikken din.

NÅR DUKKER SPORINGSINFORMASJONEN MIN OPP?

Om du har mottatt en sporingskode (les hva du trenger for å kvalifiseres for en kode i «HVORDAN JEG SPORER BESTILLINGEN MIN») – tar det opp til 48-72 timer før sporings-IDen dukker opp på siden til budtjenesten, for eksempel Posten.

Årsaken bak forsinkelsen er at de første sporingshendelsene kun vises når bestillingen leveres fra oss, altså når bestillingen har forlatt kundesenteret til nettbutikken din.

BETALING
BETALINGSMETODE

Vi aksepterer betalinger via: 

1) Kredittkort

2) Bankkort

3) PayPal

SIKKERHET

ER BETALINGEN MIN SIKKER?

Når du bestiller på nett med kredittkortet ditt blir all informasjon skrevet inn på en SSL-sikker nettside. Informasjonen din blir deretter SSL-kryptert og sendt direkte til kredittkortleverandørens nettverk, hvor kortet og transaksjonen autoriseres og godkjennes. Kredittkortinformasjonen din lagres ikke på serverene våre.

TILBAKEBETALING

TILBAKEBETALING AV DETALJHANDELVARER

Vi tilbyr deg en 30-dagers tilbakebetalingsgaranti ved følgende hendelser:

1) Om du ikke er fornøyd med varen og dette kommer av produktbeskrivelsen

2) Varen var skadd ved ankomst

3) Du har forandret mening av ulike årsaker

Om gjenstanden er skadet ber vi deg om å sende oss bilder for å bevise nummer 2. Når vi har evaluert saken, sender vi en E-post til deg for å godkjenne eller nekte tilbakebetalingen.

Vi sender deg returadressen, men leveringskostnaden må betales av kunden selv.

TILBAKEBETALING VED UHELLSBESTILLINGER

Om du har bestilt feil artikkel eller variant og den ikke har blitt sendt ut enda, kan du sende oss en e-post så vi kan gjøre de riktige endringene.

Siden vi må betale for slike tilbakebetalinger vil det påføres en tilbakebetalingsavgift som varierer etter tilbakebetalingsprisen.

BESTILLING

HVORDAN BESTILLER JEG?

Bare besøk nettsiden vår på www.norskbutik.com og velg de ønskede produktene dine. Legg dem til handlekurven din og klikk på «Utsjekk» når du har alle sammen, fyll in kontakt- og leveringsinformasonen din og betal med:

  1. Kredittkort
  2. PayPal
  3. Bankkort

Og det var det!

 Du vil motta en bekreftelses E-post rett etter at bestillingen din er godkjent.

HVORDAN ENDRER JEG BESTILLINGEN MIN?

Om du har valgt feil modell eller type produkt eller varen ved en feiltakelse endte opp i kurven din uten at du merket det og du fortsatt har betalt.

Vennligst send oss en e-post til kontakt@norskbutik.com for å rette på feilene.

Korreksjoner gjøres kun gjeldende om varen din ikke har blitt sendt ut av varehuset enda.

ANDRE SPØRSMÅL

MÅ JEG HAR EN KONTO FOR Å BESTILLE?

Nei, du kan også bestille som gjest. Men det finnes noen fordeler om du har en konto hos oss:

  • Rask utsjekksprosess
  • Enkelt å se bestillingsstatus og bestillingshistorikk
  • Motta oppdateringer om nye lanseringer og spesialtilbud

HVA OM JEG GLEMTE PASSORDET MITT?

På innloggingssiden kan du trykke på «glemt passord?» så blir du sendt til en side hvor du kan lage et nytt et.

HVA OM JEG SKREV INN FEIL E-POSTADRESSE?

Vennligst kontakt oss så vi kan endre e-postadressen din. Vi kan endre e-post, adresse, navn og adresse men vi kan ikke endre bestillingen din.

FINNES DET VALUTAKURSER?

Alle transaksjonene våre baseres på US dollar. Om kredittkortet ditt baseres på en annen valuta, vil bestillingsprisen bli regnet ut etter den daglige valutakursen på datoen kortleverandøren din behandler transaksjonen.

HVORDAN ENDRER ELLER AVBESTILLER JEG?

Vi reserverer oss retten til å akseptere eller nekte å levere etter eget skjønn når som helst, selv etter at Kunden mottar ordrebekreftelse eller etter at kredittkortet har blitt autorisert. Om kredittkortet allerede har blitt autorisert for kjøpet og bestillingen kanselleres, vil vi sende betalingen til originalbetalingsmetoden. 

Alle avbestillinger som utføres etter at orden er bestilt vil måtte betale en ekstra avbestillingsavgift på US 0,5 dollar uansett når orden ble fullsatt (uansett om det bare er et sekund lenger) siden behandleren /kredittkortleverandøren krever avgifter fra oss for avbestillingene.

Vennligst merk at alle bestillinger som har blitt pakket og utlevert ikke kan kanselleres.

HVA GJØR JEG OM JEG MANGLER TING I BESTILLINGEN MIN?

Om noe fortsatt mangler, vennligst kontakt oss umiddelbart.

RETURER

HVORDAN RETURNERER JEG ET PRODUKT?

Om du ikke er fornøyd med kjøpet ditt og vil returnere en vare, vennligst kontakt oss innen 30 dager etter at orden er levert. Vennligst oppgi ordrenummeret og årsaken bak returen. Kundeserviceteamet vårt vil vurdere returforespørselen og sende videre instruksjoner om returen godkjennes.

For oversikt over endelige salgsvarer kan du se Returreglementet vårt. Alle returer må være i original tilstand med pakningen intakt.

HVA OM GJENSTANDEN(E) JEG FIKK ER DEFEKTE/FEIL/SKADDE?

Vennligst kontakt oss innen 7 dager fra mottakelsen av bestillingen om du har mottatt varer som ikke er riktig, om noe mangler eller/og har defekter. Vennligst inkluder ordrenummeret, bilder av gjenstandene og alle relaterte referanser når du mottar pakken din. Vi vil gjøre vårt beste for å løse saken din så snart som mulig.

HVOR LENGE TAR RETURPROSESSEN?

Behandling av saken kan ta opptil 14 arbeidsdager fra dagen vi mottok returen din. Vi sender deg en e-post for å bekrefte når bestillingen din har blitt behandlet.

NÅR MOTTAR JEG TILBAKEBETALINGEN MIN?

Alle tilbakebetalinger sendes til originalbetalingsmiddelet ditt. Om du betalte med kreditt eller bankkort blir refusjonen sent til kortleverandøren innen 7-10 arbeidsdager fra bekreftet retur eller kanselleringsforespørsel. Vennligst kontakt kortleverandøren med spørsmål om når pengene vises på kontoen din.

Om du ikke har mottatt kreditt for returen din enda, kan du gjøre dette: Kontakt banken/kredittkortselskapet. Det kan ta litt tid før returen sendes til kontoen din.

Covid-19 innvirkning på levering:

 Vennligst merk at på grunn av den nåværende situasjonen med tanke på den forferdelige corona/covid-19 viruspandemien er det mulig at enkelte bestillinger blir forsinket. Dette er fordi mange av flyplassene og flyselskapene i verden ikke drives som vanlig og sikkerhetsstandardene har økt kraftig. Vennligst forvent en forsinkelse på mellom 2 og 8 uker for bestillingen din.